marți, 11 februarie 2014

         Se efectuează local (abdomen, fese, picioare, braţe), în zonele afectate de celulită, folosindu-se creme speciale, reductoare sau uleiuri specifice pentru a spori efectul anti-celulită.
Cauzele care determină apariţia celulitei sunt multiple: prea multă depunere de grăsime în celule şi în spaţiul dintre celule; existenţa deranjamentul hormonal care provoacă depunere de grăsime şi apă, pe fund, în interiorul şi exteriorul coapselor, pe şold, pe pielea burţii, pe spate; blocarea materialelor rezultate din ardere de către toxinele interioare; alimentaţia neraţională, proasta funcţionare a rinichilor, ficatului, consumarea de lichide în cantităţi mici, lipsa  de mişcare, constipaţia, proasta circulaţie a sângelui, stresul  etc.

Masajului anti-celulitic acţionează direct asupra straturilor superficiale ale corpului, stimulează supleţea şi elasticitatea pielii şi a ţesuturilor subcutanate activând circulaţia sângelui. Este mai dureros decât masajul de relaxare fiind necesar a se acţiona insistent asupra zonelor afectate de celulita.

Masaj anticelulitic si alimentatia potrivita

Este de preferat ca în timpul perioadei în care faceţi masaj anticelulitic să ţineţi cont şi de alimentaţie. Nu trebuie să ţineţi o dietă severă dar este bine să consumaţi 2 l apă/zi (fără a lua în calcul ceaiul, cafeaua, supa), mai multe fructe şi legume în stare naturală, să scădeţi  consumul de glucide rafinate mai ales zahărul (poate fi înlocuit cu zaharină). De asemenea, trebuie evitată carnea grasa, combinaţiile de pâine cu carne, trebuie redus consumul de cafea, alcool, tutun si mai ales sucurile dulci şi acidulate.

Rezultate asteptate de la un Masaj anticelulitic


Rezultatele unui masaj anticelulitic nu vor întârzia să apară şi le vei observa chiar tu în:

   •  Netezirea şi uniformizarea stratului de sub piele
   •  Micşorarea circumferinţei corporale şi accelerarea dispariţiei grăsimilor suplimentare. Acest efect se măsoară în centimetri
   •  Diminuarea , chiar dispariţia celulitei (în cazul celulitelor uşoare) şi a vergeturilor
   •  Dezintoxicare intensivă a organismului
   •  Intensificarea circulaţiei sanguine
   •  Înlăturarea depunerilor minerale suplimentare
   •  Obţinerea unei siluete zvelte.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu